Bijzondere wijnen . . .

Onvoorwaardelijke garantie . . .

Optimale prijs/kwaliteit verhouding!

 

De wijnen in het Importanza -assortiment zijn alle met grote zorg geselecteerd. Wij hebben persoonlijk kennis gemaakt met de wijnboeren en hun werkwijze. In vergelijkende proeverijen hebben wij steeds die wijn gekozen, waarvan bouquet en smaak van opvallende kwaliteit was. “Neem de Cru’s uit de Beaujolais, zoals de Saint-Véran en de Juliénas Le Clos, of de speciaal voor de komende feestdagen ingekochte veelvuldig bekroonde Crémants de Luxembourg van Poll Fabaire. Beslist bijzondere wijnen.”

Maar wijn is een levend product en vooral de ambachtelijke wijnen die onze voorkeur hebben, zijn niet allemaal hetzelfde. Bovendien: over smaak valt niet te twisten! Daarom: mocht een fles om wat voor reden dan ook tegenvallen, wij ruilen zonder vragen iedere fles voor één die wel voor de volle 100 % aan uw verwachting voldoet. Want, wij geven: Onvoorwaardelijke garantie!

 

Importanza dankt zijn ontstaan (al zo’n 40 jaar geleden) aan oprichters die vonden dat: “Goede wijn geen vermogen hoeft te kosten “. En dat vinden we nog altijd! Hoe mooi ze vaak ook zijn, bij hele “hoge”, dus dure wijnen zit in de prijs een belangrijk stuk “illusiewaarde”. Maar gelukkig zijn er nog heel wat relatief onbekende, verrassend goede wijnen voor betaalbare prijzen te vinden. Want wij streven naar: Optimale prijs/kwaliteit verhouding!

Als deze filosofie u aanspreekt, dan wil Importanza ook graag voorzien in uw wijnbehoefte. Om het even of het nu gaat om biologische wijnen, relatiegeschenken, wijnen onder exclusief eigen etiket , of zo maar om de – o zo belangrijke – wijn voor “alle dag”! Wij horen graag van u!